Industry-Sponsored Sessions

A Sponsored Session is the best way for commercial organisations to educate and engage with a targeted audience. Sponsors have their own time slot and can communicate their most important messages (e.g. cutting edge-science, results of clinical trials, clinical data or case studies) and enhance their brand awareness.

Benefits virtual Sponsored Sessions

  • There are no parallel Sponsored Sessions
  • You can reach an unlimited number of viewers
  • The registered participants will have free access to your Sponsored Session
  • ESHRE will promote your sponsored sessions through general e-blasts and posts on our Social Media channels
  • When a participant wants to view your Sponsored Session, he/she will be asked if it’s ok to share his/her contact details with you. If he/she agrees, then this person’s contact details will be sent to you afterwards

Session types

  • You will have the choice between live or pre-recorded presentations with live Q&A or not
  • In case of live Q&A it will also be possible to have questions after each lecture (instead of only at the end of your session)
  • Note that there is a price per time slot and a price per session type that you are choosing - see prices in the booking forms under Links
  • You can name your Sponsored Session 'Industry-Sponsored Session', 'Product Demonstration' or 'Research Demonstration'

Allocation of time slots

Since 22 February the time slots are available on a first-come, first-served basis to first-time exhibitors and to our ranked exhibitors who didn’t meet the ranking deadline of 22 February.

Thursday, 8 April 2021

Start programme at 14:45 (Welcome)
Ending programme at 19:20
Coffee Break: 16:50-17:00

 Time slots  Price
Time Slot
  Credits
Time Slot
 On demand till 12 July 2021  Credits On
demand
 Status   Company 
 12:45-13:15 (30 min)   3000 10  1500  Booked by   Gedeon Richter - Univfy
 
14:00-14:30 (30 min)

 2500 10  1500 5 Available  

 16:50-17:05 (15 min) 

 1500  5  1500  5 Available   

 19:30-20:30 (1 h) 

 5000 15  1500   5 Available  


Friday, 9 April 2021

Start programme at 14:30
Ending programme at 19:50
Coffee Break: 16:20-16:30

 Time slots  Price
Time Slot
  Credits
Time Slot
 On demand till 12 July 2021  Credits On
demand
 Status   Company 

 12:30-13:00 (30 min) 

 3000 10  1500  Available  
 
13:45-14:15 (30 min)

 2500 10  1500 5 Booked by Life Whisperer 

 16:20-16:35 (15 min) 

 1500  5  1500  5 Available   

              20:00-21:00 (1 h) 

 5000 15  1500   5 Available  


Saturday, 10 April 2021

Start programme at 15:00
Ending programme at 19:20
Coffee Break: 16:50-17:00

 Time slots  Price
Time Slot
  Credits
Time Slot
 On demand till 12 July 2021  Credits On
demand
 Status   Company 

 13:00-13:35 (30 min) 

 3000 10  1500  Available
 
14:15-14:45 (30 min)

 2500 10  1500 5 Available  

 16:50-17:05 (15 min) 

 1500  5  1500  5 Available   

 19:30-20:30 (1h) 

 5000 15  1500   5 Available  

 

Good to know

  • During the congress days your Live streamed or Pre-recorded session and programme will be put on a dedicated page on ESHRE’s congress website
  • Your session (Livestreamed or Pre-recorded) will be broadcasted in real time (CET) on this dedicated page. The presentations will become available at the date and time mentioned in the programme.
  • After this date your session can remain available to watch on demand if you book On-demand access at an extra charge. In that case your session remains available after 10 April and until 12 July 2021.
  • The company who pays the highest amount of sponsorship (sponsored session, virtual booth,…) will appear on top of the exhibitor overview/list on our website.
  • As the Congress is virtual it will fall under Belgian jurisdiction. The exact location of the server is situated in Grimbergen in Belgium.
  • Our IT partner COVR will guide you through the whole session process.